Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
 
« nazaj
 
 
FAQ
 1. Kaj je program Photo Order?
 2. Kako lahko fotografski studio izkoristi prednosti Photo Orderja?
 3. Kako lahko uporabnik digitalnega fotoaparata izkoristi prednost Photo Orderja?
 4. Lahko izdelek prilagodimo lastnim potrebam?
 5. Lahko v program Photo Order dodamo svoj logotip?
 6. Lahko celoten program Digital Photo Connection prodajamo drugim uporabnikom fotografskih storitev?


 1. Program Photo Order omogoča uporabniku digitalnega fotoaparata, da preko interneta pošilja v fotografski studio datoteke in naroča izdelavo fotografij. Program je za uporabnika brezplačen. Vse, kar je potrebno storiti, je to, da ga namesti na svoj osebni računalnik.
 2. Fotografski studio program Photo Order razdeli vsem svojim potencialnim strankam in jih na ta način veže nase. S tem programom mu je omogočeno prejemanje naročil in vzdrževanje osnovne baze uporabnikov.
 3. Za uporabnika je program Photo Order enostaven način za naročanje fotografij, tiskanih na fotografski papir. Prihranjena mu je odvečna pot v fotografski studio: sedaj lahko na računalniku izbere poljubne slike, formate, količine ter izreze, za katere želi, da se natisnejo, in jih preprosto pošlje preko interneta.
 4. Program Digital Photo Connection smo razvili v podjetju Creativ Novi Mediji d.o.o. Zaradi tega lahko izdelamo raznovrstne izboljšave in prilagoditve na programu. Razvoj poteka nenehno. Prilagoditve so možne po dogovoru.
 5. Vsi fotografski studii, ki kupijo celotno rešitev v katerikoli verziji, lahko v aplikacije dodajo svoj logotip.
 6. Glede posebnih dogovorov ali prodaje programa Digital Photo Connection stopite v kontakt z nami. Z veseljem bomo sodelovali z vami.