Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Predstavitev na internetu - minimalna

Kratka predstavitev podjetja je najmanj, kar lahko storite za svoje podjetje, če se želite priključiti veliki družbi podjetij na Internetu. Predstavitev vašega podjetja bo na voljo vsem, ki iščejo podatke o posamezni panogi, izdelkih... in seveda vsem, katere boste sami napotili na vaš internet naslov.
Vsebina
Vsebuje vhodno stran, 5 podstrani, objavo logotipa na vsaki strani, naslova, ene fotografije in 5 besedil A4. Besedilo mora biti predano v elektronski obliki (*.doc). V primeru, da potrebujete obsežnejšo predstavitev, se lahko odločite za 'Internet vizitko' (10 fotografij, pripadajoča besedila etc.) ali individualno sestavljeno aplikacijo z vsebino in obsegom po vaši želji.
Naročilo
Naročilnico in materiale, ki jih želite objaviti, pošljite na naslov podjetja Creativ d.o.o. Naročnik avtorsko odgovarja za vse objavljene materiale.
Rok za izdelavo in postavitev na strežnik
Predstavitev bo izdelana in postavljena na strežnik najpozneje v 5-ih dneh od prejema vseh materialov za objavo.
Internet naslov
Predstavitev bo postavljena na naslovu www.creativ.si/bs/index.htm. Vsebino posredujemo na vse večje imenike v Internet-u, tako da je predstavitev dosegljiva vsem, ki iščejo konkretno vsebino. Primer: ponudnik rezervnih avtomobilskih delov da poleg svoje predstavitvene strani še nekaj ključnih besed, po katerih ga pozneje v imenikih najdejo - poleg tega da ga najdejo zmeraj po imenu, nazivu (avtomobilska znamka, rezervni deli,...). V interesu vsakega oglaševalca na Internetu je, da naslov dodaja vsem tiskanim medijem, kjer se pojavlja njegovo podjetje (oglasom v časopisih, računom, dopisom, ponudbam itn.).

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko