Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Predstavitev na internetu - internet vizitka

Razvoj komunikacijskih sredstev omogoča lažje vzpostavljanje stikov podjetnikom na lokalni pa tudi na globalni ravni. Internet omrežje nam v osnovi nudi dve možnosti: prva je dostop do internet omrežja in iskanje podatkov (kar omogoča npr. SiOL), druga pa predstavitev Vašega podjetja na Internet omrežju, za kar je potrebno narediti predstavitvene strani (elektronski prospekt) in jih postaviti na strežnik (npr. Creativ d.o.o.), ki je 24 ur povezan z omrežjem internet. Tako seveda postane Vaša predstavitev na voljo vsem, ki iščejo podatke o posamezni panogi, izdelkih, podjetjih... in seveda vsem, ki jih boste sami napotili na Vaš internet naslov.
Namen
Predstavitev na Internetu je namenjena vsem, ki želijo svoj proizvodni in storitveni program na kratko in poceni predstaviti javnosti - posebej primerna je za manjša podjetja in obrtnike.
Vsebina
Internet vizitka vsebuje vhodno stran in 10 podstrani, objavo logotipa, naslova, deset fotografij in deset besedil v obsegu A4, obrazec za kontakt, preprosta navigacija skozi spletno stran. Če imate besedilo tudi v tujem jeziku, ga lahko vključimo v predstavitev (izbor jezika 30% višja cena). Seveda je možna širitev po želji naročnika z dodatnimi fotografijami, besedili, izdelavo obrazcev za ankete... trgovino na internetu, vse v skladu s cenikom. Po posebnem dogovoru Vam uredimo tudi registracijo in postavitev lastne domene (ime podjetja.si ali .com, .net,…).
Rok za izdelavo in postavitev na strežnik
Predstavitev bo izdelana in postavljen na strežnik najpozneje v 5-ih delovnih dneh od prejema vseh materialov za objavo.
Internet naslov
Predstavitev bo postavljena na naslovu www.creativ.si/bs/index.htm.
Pomembno
Ponudba je opredeljena tipsko z navedenimi elementi. Vsako odstopanje glede obsega materialov in možnosti, ki jih nudi navedena izvedba programske opreme, se zaračunava posebej na podlagi obračuna porabljenega delovnega časa.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko