Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Predstavitev na internetu - razširjena po meri naročnika

Razvoj komunikacijskih sredstev omogoča lažje vzpostavljanje stikov podjetnikom na lokalni in hkrati na globalni ravni. Telefon in telefax sta nujna pripomočka za normalno izvajanje poslovnih aktivnosti. Danes postaja nujnost tudi prisotnost na Internetu. Internet omrežje nam v osnovi nudi dve možnosti. Prva je dostop do internet omrežja in iskanje podatkov (kar omogoča npr. SiOL). Druga je predstavi-tev vašega podjetja na internet omrežju, za kar je potrebno narediti predstavitvene strani (elektronski prospekt) in jih postaviti na strežnik (npr. Creativ.d.o.o.), ki je 24 ur povezan v omrežje Internet. Tako postane vaša predstavitev na voljo vsem, ki iščejo podatke o posamezni panogi, izdelkih, podjetjih... in seveda vsem, katere boste sami napotili na vaš Internet naslov.
Namen
Predstavitev na Internetu je namenjena vsem, ki želijo svoj proizvodni in storitveni program kratko in poceni predstaviti javnosti. Prav tako lahko izvajamo prodajo, ankete, komunikacijo z oddaljenimi loka-cijami podjetja, skratka celovite poslovne rešitve in popolnoma nove razsežnosti poslovanja.
Vsebina
Izgradnja informacijskega sistema na Internetu po meri podjetja je projekt, ki mu vnaprej ne moremo definirati natančne vsebine. Obseg je odvisen od potreb in želja naročnika. Lahko vam pripravimo izob-raževanje, kjer boste natančno spoznali možnosti in na ta način lažje odločali o izvedbi projekta.
Rok izdelave in postavitev na strežnik
Je odvisen od obsega in zahtevnosti projekta. Največkrat lahko izvedemo projekt v 21 dneh od predaje materialov.
Internet naslov
Predstavitev bo postavljena na naslovu www.creativ.si/bs/index.htm.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko