Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Katalog na internetu

Internet je postal tudi velik vzporedni trg z zelo kakovostno ciljno skupino.
Namen
Katalog na Internetu je namenjena tistim, ki želijo podrobneje predstaviti izdelke z besedo, sliko, s cenami. Primerno za podjetja, ki imajo v svoji ponudbi toliko izdelkov, da jih lahko razvrščajo v skupine izdelkov.
Prednosti Kataloga na Internetu
S kakovostno predstavitvijo ponudbe podjetja na internetu povečamo učinkovitost prodaje v klasičnih trgovinah. Katalog na internetu lahko podjetje nadgradi s funkcijo možnosti nakupa. Tako iz prodajnega kataloga nastane trgovina na internetu.
Elementi Kataloga na Internetu:
- pet skupin izdelkov/št.polic,
- dva nivoja/dve podpolici,
- maksimalno 100 izdelkov,
- predstavitev trgovca,
- katalog izdelkov,
- banner-pasica,
- tekoči tekst,
- napredno iskanje po kriterijih,
- sortiranje izdelkov in
- urejevalnik izdelkov.
Opombe
Predstavitev trgovca obsega: logotip, popoln naslov, kratko besedilo (1800 znakov) in eno sliko.
Urejanje podatkov (vstavljanje izdelkov trgovine) lahko opravljamo namesto vas tudi mi.
Zahteve za strežnik
Katalog na Internetu lahko namestimo na naš strežnik ali strežnik po vaši lastni izbiri. Če namestimo na strežnik po vaši lastni izbiri, mora le-ta imeti nameščeno naslednjo programsko opremo: MS WIN NT 4.0 SP3 ali Windows 2000 Server ter Internet information server 4 ali novejši (omogočati mora podporo za ASP).
Pomembno
Ponudba je opredeljena tipsko z navedenimi elementi. Vsako odstopanje glede obsega materialov in možnosti, ki jih nudi navedena izvedba programske opreme, se zaračunava posebej na podlagi obračuna porabljenega delovnega časa.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko