Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Vodenje projektov

V programu VODENJE PROJEKTOV vodimo evidence zaposlenih po vrsti opravil in po porabljenem delovnem času na projektih. Na podlagi vnesenih podatkov imamo urejene evidence za analize. Načrtovanje človeških virov in stroškov proizvodnje ima vse večji pomen v današnjem poslovanju. Računalniška tehnologija nam omogoča hiter in ažuren pregled poslovanja. To je pomembno tako za ponudnika storitev oz. proizvodov, kot tudi za njegove stranke.
Pomembno je imeti odgovore na vprašanja:
- Ali imamo pravo ceno za naš proizvod?
- Kje v resnici izgubljamo, kje pridobivamo?
- Ali vemo to vsak dan za vsak proizvod?
Namen
To orodje smo razvili za vodenje evidenc stroškov dela in materialnih stroškov po projektih. Tako nam cel čas nudi nadzor nad realiziranimi stroški v projektu in s tem pomaga vodilnim pri odgovoru na vprašanje: Kaj je prava cena? Kaj počnejo naši delavci? Kakšni so materialni stroški po posameznem projektu? Katere storitve obremenjujejo ceno posameznega projekta? Je tudi odlično orodje za pomoč pri izdelavi ponudb. Lahko vam pripravimo izobraževanje, kjer boste natančno spoznali možnosti in na ta način lažje odločali o izvedbi projekta.
Vsebina
Program omogoča skozi življenjsko pot projekta nadzor nad stroški produkcije ter delovnimi urami. V vsakem trenutku kaže pravo razmerje med načrtovanimi in realnimi odhodki in prihodki projekta. Je odlično orodje za analizo posameznih stroškov po projektih (delovne ure, materiali, storitve) ter služi kot administrator za mesečni obračun ur zaposlenih. Vsak trenutek nam da odgovor na vprašanje kdo je delal na katerem projektu, koliko časa je porabil, koliko drugih sredstev. Dostop do informacij je omejen na tiste, katerim so informacije namenjene. Uprava ima pregled nad vsemi informacijami. Vodje projektov imajo dostop do informacij o projektu, kateri jim pripada, medtem ko delavec, vpisuje samo ure in delo, ki ga je opravljal. Program deluje na samostojnem računalniku, v LAN-u ali okolju Internet.
Opcije programa
Glede na vaše želje in potrebe lahko izbirate med tremi različnimi verzijami programa:
- enouporabniška verzija programa, ki ga uporablja en sam uporabnik na svojem računalniku,
- mrežna verzija programa, ki ga uporablja več uporabnikov znotraj omrežja LAN ali
- Internetna verzija programa.
Program lahko po dogovoru povežemo tudi z vašimi obstoječimi podatkovnimi bazami. Izdelava takšnega programskega vmesnika ni zajeta v osnovni ceni programa in se določi na podlagi tipa podatkovne baze in zahteve uporabnika.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko