Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Oglaševanje na pomurje.net

V Sloveniji se v zadnjem času odpirajo nekatere nove možnosti promocije in oglaševanja - kot nov kanal doseganja ter informiranja kupcev se je uveljavil Internet. Uporaba Interneta v Sloveniji je že dosegla stopnjo, ko le-ta postaja atraktiven medij za promoviranje podjetij in blagovnih znamk, saj spletno oglaševanje zavzema vse večji delež v oglaševalskih proračunih podjetij.
Prednosti oglaševanja
Prednosti oglaševanja na Internetu v primerjavi s tako imenovanim klasičnim oglaševanjem so:
- ciljno oglaševanje,
- odzivnost - obiskovalec s klikom oglasa preskoči na spletne strani oglaševalca,
- sledenje - oglaševanje omogoča oglaševalcu, da spremlja, kako se obiskovalec odziva na njegovo blagovno znamko in hkrati ugotovi, kaj zanima njegove sedanje in potencialne stranke,
- prožnost - oglaševalec lahko sproži oglaševalsko kampanjo v vsakem trenutku, vmes pa jo kadarkoli dopolni ali prekliče.
pomurje.net
pomurje.net je zaradi svoje razsežnosti zanimiv spletni portal za oglaševanje tako izdelkov in storitev za široko potrošnjo kot tudi izdelkov in storitev, ki so namenjeni specifičnim interesom strank. Na portal smo povezali množico Creativovih aplikacij (Smeškotove strani, Snežne razmere, Dobrodošli v Sloveniji…), ki imajo zelo visoko stopnjo obiskanosti in so zato zanimivi za oglaševalce. Število obiskov je že preseglo številko 350.000 klikov.
Zato ne zamudite priložnosti, da se z bannerjem (pasico) učinkovito predstavite Vaši ključni ciljni skupini ljudi.
Podjetjem nudimo možnost oglaševanja na različnih nivojih in straneh s specifično vsebino, kar je prikazano tudi na shemi portala.
Zakup oglasnega prostora
- 3 meseci 15% popust
- 6 mesecev 25 % popust
Rok za izdelavo
Banner bo izdelan najpozneje v 5 delovnih dneh od prejema vseh materialov za objavo in bo statičen.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko