Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Predstavitev na pomurje.net

pomurje.net je pomursko informacijsko stičišče, preko katerega so dostopne vse informacije, ki so povezane s Pomurjem.
pomurje.net postaja prvo spletno mesto v Pomurju po zgledu ameriških in evropskih spletnih mest. Vanj je vgrajeno spoznanje skupine strokovnjakov in večletno delo na tem področju.
Podatkovne baze posameznih rubrik so bogate (vključenih je več kot 8.000 subjektov), vendar kljub temu omogočajo enostavno in hitro brskanje po spletnih straneh.
Prav tako pa nismo pozabili na nov prodajni kanal - na spletne trgovine, saj je osrednja rubrika na portalu pomurska veleblagovnica. Kvaliteta portala ne leži le v bogati podatkovni bazi, ampak predvsem v njegovi vsakodnevni ažuriranosti, ki jo izvajajo številni uredniki portala pomurje.net.
Osnovne funkcije portala so:
- informiranje,
- trženje in
- zabava.
KAKO POSTATI VIDEN NA PORTALU pomurje.net!
Podjetjem in vsem ostalim subjektom ponujamo več različnih možnosti njihove vidnosti na portalu pomurje.net.
Minimalna predstavitev vsebuje: logotip, popoln naslov, 1 fotografijo, besedilo v obsegu 1000 znakov.
Osnovna predstavitev vsebuje: logotip, popoln naslov, 5 fotografij, besedilo v obsegu 1000 znakov, možnost povezave na domače strani.
Besedilo mora biti predano v elektronski obliki ( *.doc ).
 
Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko