Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Ponudba Mal'ca gnes

Spoštovani gospod/gospa!

Ponudite mal'co vaše restavracije/gostilne 8000 subjektom Pomurja preko osrednjega pomurskega portala www.pomurje.net. na katerem  objavimo vaš tedenski/mesečni jedilnik, logotip in naslov vaše restavracije/ gostilne.
Se sprašujete zakaj bi oglaševali na www.pomurje.net? Eden izmed razlogov je sigurno ta, da bodo vaši tedenski ali mesečni jedilniki objavljeni na straneh portala, ki se že sedaj lahko pohvali z 300.000 obiski.
Ostali razlogov so še:
- napram radiu in televiziji je takšna promocija cenejša, saj ste vidni 24 ur na dan,
- Pomurci redno obiskujejo to spletno mesto,
- ker vi vidite izziv v mediju prihodnosti,
- ker bomo tudi mi poskrbeli, da bo vaša ponudba dobro obiskana.
Pokličite in pošljite še danes vaš jedilnik, in si zagotovite svojo mesto na največjem in najbolj obiskanem pomurskem stičišču informacij.

CREATIV, Novi mediji d.o.o.
Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko