Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Poslovna obvestila na pomurje.net

Interes vsakega podjetja je, da v čim večji meri zadovolji uporabnika svojih storitev ter z njim vzpostavi trajen odnos za prihodnost. Predpogoj, da podjetje doseže svoje cilje in izpolni poslanstvo je, da so subjekti, ki vstopajo v proces komunikacije s to organizacijo obveščeni o njegovih dejavnostih. Kot je znano, so informacije na Internetu dostopne 24 ur na dan. S tem uporabnikom omogočamo, da informacije prejme takrat, ko to sam želi.
Namen
Na pomurje.net omogočamo podjetjem, da preko poslovnih obvestil obveščajo svojo ciljno populacijo: komitente, naročnike, stranke, lokalno javnost. S tem pripomorejo k pospeševanju svoje ponudbe. Za objavo lokalnih novic pa je potrebna vsaj osnovna predstavitev podjetja na portalu.
Potek
Podjetje dobi dostop do univerzalnega urejevalnika s pomočjo katerega samo vnese želene podatke, novice, novosti, ponudbe, razpise itd. Če ima podjetje posebne zahteve in mu univerzalni urejevalnik ne ustreza, se izdela poseben urejevalnik, ki pa ni zajet v ceno.
Poslovna obvestila se nahajajo na predstavitveni strani podjetja, prav tako pa kot povezava med poslovnimi novicami ali kot povezava z bannerji.
Poslovna obvestila lahko podjetja vnašajo enkrat ali večkrat mesečno po lastnih potrebah in željah.
 
Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko