Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Poslovna vizitka podjetja na CD ROM-u

Podatke, ki smo jih do sedaj pošiljali na klasičen način, torej z raznimi tiskovinami, lahko pripravimo v elektronski obliki in jih posredujemo ljudem, ki odločajo o nakupih.
Vizitka podjetja na CD ROM-u nudi več od klasičnih prospektov, saj se podjetje predstavi z besedo, sliko, videom in zvokom.
Namen
Vizitka na CD ROM-u je namenjena vsem, ki želijo svoj proizvodni in storitveni program predstaviti na kratko in kakovostno - s tem se seveda znižajo veliki stroški za pripravo tiska kataloga na papirju.
Vsebina
Vsebuje objavo:
- logotipa,
- naslova,
- 10 fotografij,
- 10 besedil v obsegu A4 znakov,
- eno daljše besedilo,
- 1x video 60 sec.
Če pa želite besedilo tudi v tujem jeziku, ga lahko seveda vključite (30% višja cena).
Rok za izdelavo
Vizitko podjetja na CD ROM-u vam izdelamo v 14 dneh od dobave vseh vaših materialov oziroma po dogovoru.
Razmnoževanje
Prednost predstavitve podjetja na CD ROM-u je v tem, da si lahko razmnožite poljubno število CD ROM-ov (v primeru da imate CD Recorder), ali pa vam po dogovoru razmnožimo večjo naklado tudi mi. Po dogovoru vam tudi dobavimo embalažo (klasične škatlice, CD-srajčke), tisk na CD ROM-e, tiskovine za škatlice,...
Pomembno
Ponudba je opredeljena tipsko z navedenimi elementi. Vsako odstopanje glede obsega materialov in možnosti, ki jih nudi navedena izvedba programske opreme, se zaračunava posebej na podlagi obračuna porabljenega delovnega časa.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko