Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Katalog na CD ROM-u

CD ROM je medij za shranjevanje velike količine podatkov v elektronski obliki. Uveljavil se je za distribucijo interaktivnih katalogov, izobraževalnih programov, predstavitev... Največkrat so podatki zapisani v multimedialni obliki (fotografije, video, zvok, animacije, besedilo). Te povezuje uporabniški vmesnik (grafično okolje za upravljanje aplikacije) in programska koda, ki skrbi za izvajanje željenih aktivnosti. Na CD ROM lahko shranimo več sto tisoč strani besedila ali več tisoč fotografij. Katalog proizvodov na tem mediju je zelo pregleden, lahko tudi zelo obsežen in predvsem uporabniku nudi hitro iskanje željenega izdelka. Poleg predstavitve izdelkov je lahko obrazec za naročilo, tiskanje prospektov...
Namen
Katalog na CD ROM-u je namenjen predvsem podjetjem, ki imajo večji obseg fotografskega, grafičnega, video, zvočnega ali tekstualnega materiala in ga želijo publicirati tudi na elektronskem mediju. Razmnoževanje CD-jev je v primerjavi s tiskom katalogov ugodnejše že pri obsegu med 50 in 100 fotografijami. S povečanjem obsega je poleg ugodne cene na enoto lažje tudi iskanje željenega produkta. Katalog na CD ROM-u lahko uporabljamo tudi na informacijskih stebrih (monitor na dotik) in na Internetu (nekoliko prilagojen). Na ta način izkoriščamo vse možnosti za elektronsko distribucijo podatkov.
Vsebina
Obseg tipskega projekta: do 100 fotografij, 100 pripadajočih besedil v obsegu stran A4 za posamezno besedilo (lahko v več jezikih, potem je vključena izbira jezika), 3 x video posnetek do 60 sec, 5 x zvočni posnetek do 60 sec, oblikovanje grafičnega uporabniškega vmesnika v skladu s celostno podobo podjetja, program za iskanje in pregledovanje podatkov po dveh kriterijih (primer: po nazivu izdelka in po funkciji izdelka) ter možnostjo tiskanja prospekta na tiskalniku. V ponudbo je vključena tudi izdelava prvega CD ROM-a. Materiale (fotografije, video posnetke...) dobavi naročnik in za njih tudi avtorsko odgovarja. Besedila je potrebno oddati v elektronski obliki (*.doc). V primeru drugačnega obsega materialov ali predaje materialov v obliki diasa, vam pripravimo posebno ponudbo.
Rok za izvedbo
Projekt bo izveden po dogovoru, najkasneje v 30 dneh od predaje celotnega materiala. Razmnoževanje ustrezne naklade CD ROM-ov (posebno naročilo) lahko zagotovimo v najmanj 3 in največ 10 dneh.
 
Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko