Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Znalček in kuža v prometu [založništvo]

Multimedijski izobraževalni program Znalček in kuža v prometu omogoča igranje dveh tipov iger povezanih s prometom. Namenjen je otrokom od 6. do 12. leta starosti, cilj programa pa je naše naj-mlajše skozi igro izobraziti in jim podati osnovna pravila obnašanja v prometu.
Na poti v šolo se srečujemo s pogostimi situacijami (prehod za pešce, kako nosimo rutico…), ki so včasih tudi nepravilne. Igralec se pri tem mora odločiti ali je ravnanje pravilno. Vsaki nalogi sledi končni pravilen odgovor, ki nas pouči o pravilnem ravnanju. Pravilni odgovori so nagrajeni z oznako znalček, za nepravilne odgovore pa se posujemo s pepelom in smo neznalček.
Drugi tip igre je barvanje prometnih znakov, kjer moramo pravilno pobarvati vse elemente znaka (ok-vir, notranjost, ikono). Pri igranju igrice se štejejo točke in čas, v katerem smo določeno število točk dosegli.
Znalček in njegov prijatelj kuža nas skozi igro izobražujeta in opozarjata na pravilno ravnanje v prometu.
Verjamemo, da bosta Znalček in kuža v prometu prispevala k resnejšemu pristopu in udeležbi v prometu tako otrok, kot njihovih staršev.
Avtor besedila: Feri Lainščak
Avtor risbe: Sandi Červek, akademski slikar
Projekt je podprlo Ministrstvo za šolstvo in šport Republike Slovenije
Sistemske zahteve za uporabo programa
WIN 95/98, PC 486DX2/66MHz, 16 MB RAM, CD ROM z min. 8x hitrostjo, zaslonska resolucija 640x480, 16 bitna barvna paleta.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50.
Za več informacij obiščite našo spletno trgovino.
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko