Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Živa narava [založništvo]

Namen
Otroci se z živo naravo srečujejo na vsakem koraku. Zdi se, da jo dobro poznajo, pa vendar jim je nerazumljiva marsikatera naravna zakonitost, še manj razumljivi so jim razni pojavi v svetu rastlin in živali. Zgoščenka je namenjena otrokom nad 7 let starosti.
Vsebina
Na tej zgoščenki je predstavljenih veliko živali in nekaj rastlin, živečih na ozemlju Slovenije. Učenci si lahko ogledajo podroben opis rastlin in živali, razvoj, prehranjevanje, posebnosti..., vključena je tudi ekologija.

Zgoščenko priporočamo za individualno delo doma ali za skupinsko delo v šoli. Primerna je za obravnavo nove učne snovi kot tudi za utrjevanje snovi.
Vsakemu, ki bo potoval po programu žive narave, želim čimveč prijetnih trenutkov in znanja.
Sistemske zahteve za uporabo programa
WIN 95/98 ali višje, PC 486DX2/66MHz, 16 MB RAM, CD ROM z najmanj 8x hitrostjo, zaslonska resolucija 640x480, 16 bitna barvna paleta.
 
Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50.
Za več informacij obiščite našo spletno trgovino.
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko