Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
Dobrodošli v Pomurju [založništvo]

CD ROM Dobrodošli v Pomurju - Welcome to Pomurje - Willkommen in Pomurje
Za vaše poslovne partnerje v tujini in doma
Pred Vami je CD ROM Dobrodošli v Pomurju, na katerem so predstavljene občine, kraji, vasi, turistični subjekti ter vsi, ki so kakorkoli povezani s turizmom in razvojem turizma v Pomurju. Pomurje je predstavljeno na sodoben, interaktiven, multimedijski način z vidika turistične ponudbe ter gospodarstva v regiji.
Namen
CD ROM Dobrodošli v Pomurju lahko služi kot marketinško orodje za kakovostnejše komuniciranje s trgom, za promocijo regije - občin doma in v tujini. Namenjen je tako ožji javnosti Slovenije, kakor tudi turistom, ponudnikom turističnih informacij v Sloveniji in tujini, turističnim agencijam ter seveda pomurskim podjetjem, kot nosilcem razvoja te regije.
ebina
- 3 jeziki (SLO, NEM, ANG), predstavitve nekaterih občin so tudi v madžarščini,
- splošna predstavitev regije,
- več kot 800 turističnih subjektov,
- več kot 300 fotografij,
- podrobnejša predstavitev 20. občin tudi z zvokom ali videom
- čudovita zvočna podlaga skozi celoten CD ROM,
- interaktivna shema Pomurja,
- turistična karta Pomurja.
Sistemske zahteve za uporabo programa
WIN 95/98 ali višje, PC 486DX2/66MHz, 16 MB RAM, CD ROM z najmanj 8x hitrostjo, zaslonska resolucija 800x600, 16 bitna barvna paleta

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
 
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko