Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
MODUL M [majhna trgovina]

E-trgovina MODUL M [majhna trgovina]
Trgovanje na Internetu je eden najbolj rastočih segmentov svetovnega gospodarstva. Internet je postal tudi velik vzporedni trg z zelo kakovostno ciljno skupino. Prav trgovanje na Internetu je tudi generator razvoja samega medija in motiv za kupce, ki iščejo kakovostno ponudbo.
Namen
E-trgovina Modul M je namenjena tistim, ki jim trgovina na Internetu predstavlja izziv in imajo v svoji ponudbi toliko izdelkov, da jih lahko razvrščajo v skupine izdelkov.
Prednosti e- trgovine
S prodajo na Internetu povečamo učinkovitost prodaje, saj obstoječe izdelke, ki jih že tako prodajamo po tako imenovanih klasičnih poteh, še enkrat ponudimo tudi po elektronski poti. Druga velika prednost prodaje preko Interneta pa je, da lahko enkratnega kupca spremenimo v stranko, ki nam bo zvesta celo življenje.
Elementi Modula M:
- pet skupin izdelkov/št.polic,
- dva nivoja/dve podpolici,
- maksimalno dp 100 izdelkov,
- predstavitev trgovca,
- katalog izdelkov,
- iskanje po izdelkih,
- sortiranje po izdelkih,
- nakupovalna košarica,
- navodila za nakup,
- banner-pasica in
- urejevalnik izdelkov.
Plačevanje preko interneta je možno na več načinov: po povzetju, s plačilnimi karticami, predračuni... Za plačevanje s plačilnimi karticami je potreben poseben modul, ki ni vštet v obstoječo ceno.
Opombe
Predstavitev trgovca obsega: logotip, popoln naslov, kratko besedilo (1800 znakov) in eno sliko.
V primeru, da ima podjetje že lastno domačo spletno stran, se naredi povezava s to stranjo.
Urejanje podatkov (vstavljanje izdelkov trgovine) lahko opravljamo namesto vas tudi mi.

Naročilnico pošljite na naslov: Creativ, Novi mediji d.o.o., Mikloša Kuzmiča 7, 9000 Murska Sobota. Za vsa nadaljna vprašanja smo Vam na razpolago na tel.: (02) 531 14 50. » Več
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko