Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh

Strokovnjaki podjetja CREATIV Novi mediji d.o.o. smo v letih 1999 do 2006 sodelovali s strokovnjaki časopisne hiše Dnevnik, na razvoju spletnega portala www.dnevnik.si. Razvili smo učinkovit urejevalniški sistem ter pregleden uporabniški vmestnik za obiskovalce.

Ves čas sodelovanja smo sledili visokim zahtevam naročnika in dosegali nadpovprečno obiskanost na portalu, samo na forumu smo imeli preko 200.000 vnosov na posamezni temi.

Na domačih in mednarodnih tekmovanjih smo osvojili odmevne nagrade in sicer:
spletna stran Dnevnika je bila finalist nagrade Netko GV 2002 in 2003, prav tako je bila spletna stran Dnevnika finalist Zlatega bobna 1999 in Dnevnik.si je bil nominiranec za Outstanding contribution to online journalism in Europe News in za Weblog of the Year 2003 za NetMedia EOJ Awards

 
 
Posnetki:
 
Spletna trgovina Reflexa
www.reflexa-socks.com
Welcome to Reflexa Socks Online! Whether you have diabetes, travel frequently, are an athlete or care about your health, body and mind, Reflexa® has the perfect product for you!
www.reflexa-socks.com
... več »

Outlet ponudba CROCS
www.crocs-socks.si
Izdelali smo spletno trgovino CROCS, kjer prodajamo pestro ponudbo vseh modelov CROCS. Poskrbeli smo tudi za ugodno OUTLET ponudbo.
www.crocs-socks.si
... več »

Spletna trgovina Fossecl
Industrijska prodajalna nogavic in original CROCS obutve www.fossecl.si ... več »

Nov sistem integriranega tržnega komuniciranja
Inovativen oglaševalski sistem vzpostavljanja odnosov s strankami, ki deluje izključno na osnovi privolitve prejemnika. Oglaševanje, ki tujce spreminja v prijatelje in prijatelje v kupce. ... več »

Novo vprašanje slovensko