Domov E-mail Nazaj Kazalo
Na vrh
 
« nazaj
 
 
Foto Šimonka - primer uspeha

Foto Šimonka je prvo podjetje, ki je začelo uporabljati naš program. Pri tem je doseglo izjemne poslovne uspehe. Njihova poosebljena rešitev se imenuje Digifot (www.digifot.com). Do danes so zabeležili že več kot 10.000 naložitev programa Photo Order (Photo Order). Ta rešitev omogoča Foto Šimonki nove poslovne priložnosti. Fotografski trg se namreč vedno bolj širi in prednosti, ki jih ima pri tem njihov fotografski studio, so jasne: vedno večje število zadovoljnih strank in več dobička.

Foto Šimonka trgovina Sprejemanje naročil s PhotoOrder Pošiljanje naročil v PhotoLab

Distribucija programa Digital Photo Connection

Danes lahko vsak človek, ki je kakor koli povezan s svetom fotografije, na svojem lokalnem trgu distribuira program Digital Photo Connection.
Tudi če nimate fotografskega studia, imate pa izkušnje s poslovanjem ali dobre zveze na tem trgu, je to odlična priložnost za dodatne možnosti v vašem poslovanju.
Za podrobnejše informacije stopite v kontakt z nami. Veseli bomo, če bomo skupaj našli rešitev za nadaljnje sodelovanje.


Digital Photo Connection v svetu

Zaradi naraščajočih potreb na tržišču smo naše rešitve razvili v večjezičnih verzijah. Program Digital Photo Connection je trenutno na voljo v štirih jezikih: slovenskem, španskem, nemškem in angleškem. Naš izboljšan program nam omogoča, da nove jezikovne verzije razvijamo hitreje in bolje. Na ta način bodo fotografski studii imeli možnosti, da bodo svoje tržišče širili v različnih državah. Za kreiranje novih načinov partnerstva in poslovnega sodelovanja se bodo lahko odločali po lastni izbiri.
Če imate kakršnakoli posebna vprašanja, ne odlašajte in stopite v kontakt z nami.

  TBODY>
Downloads:

Demo verzija

PowerPoint predstavitev